[FEATURE] Diablo 3 patch 2.3.0 – Een kleine vooruitblik

Daar is hij dan hoor! Voor vele Diablo spelers de update van het jaar! Patch 2.3.0 komt eraan. Lees snel verder en kom er achter wat je staat te wachten!

Om met de deur in huis te vallen is de hoeveelheid “Crowd Control” verminderd; dat houdt in dat het voor de spelers lastiger gaat worden om de bosses te verslaan.

diablo3 2.3.0

De balans tussen de tijd die je spendeert en de progress die je krijgt is aangepast, wat inhoudt dat de tijd die je in een rift spendeert terug zult zien in het verslaan van de Rift Guardian. Hoe langer je over een rift doet, hoe lastiger het dus wordt tijdens het eindgevecht. Hoe efficiënter je speelt, hoe sneller of langzamer je loot bij elkaar kunt harken.

diablo 2.3.0 1

Tevens krijgt de game een heleboel nieuwe Legendary en Set items erbij. Oude legendaries krijgen een remake en er komen nieuwe sets om te ontdekken. Wat het voor iedereen weer leuker maakt om nieuwe dingen te ontdekken in de skills.

In Patch 2.3.0 opent er ook een nieuw gebied: the Frozen Wasteland. Hier zul je tegen nieuwe en vreemde monsters vechten en het op moeten nemen tegen heftige sneeuwstormen. Dit alles gebeurt tijdens het opgraven van nieuwe mysteries van de krachtige barbaar.

Voor een ieder die zich door the Frozen Wastelands kan worstelen ligt er een grote schat te wachten. In the Lost Tomb van King Kanai vind je namelijk Kanai’s Cube.

De mensen die Diablo II hebben gespeeld zullen vast wel de Horadric Cube kennen. Met deze machtige kubus kon je Gems en Runes fuseren. De Kanai’s Cube is net zo, maar dan met een kleine twist. Je kan net als in de Horadric Cube Gems fuseren, maar je kunt ook de speciale krachten van een Legendary uit het item trekken. Genoeg vernieuwing en variatie dus!

Diablo 2.3.0 2

In het volgende seizoen van Reaper Of Souls zullen er individuele achievementpunten bijgehouden worden. Voor iedere speler zijn deze anders. Er zijn makkelijke opdrachten voor de beginnende spelers, en moeilijkere opdrachten voor de ervaren spelers. Zo blijft het voor iedereen leuk om op jacht te gaan naar die achievements waarmee je geweldige rewards kan krijgen.

En dan tot slot het nieuws waar bijna iedere Diablo III fan op zit te wachten: er komen moeilijkere niveaus. Ja dat heb je goed gezien, Diablo krijgt er vier niveaus bij, namelijk Torment VII, VIII, IX en X.

Zoals eerder beschreven komen er een aantal nieuwe en krachtigere items aan, dus moet het spel ook wat moeilijker worden, toch?

De dag waarop deze update zal gaan verschijnen is nog niet bekend, maar wees voorbereid op alles en iedereen. Je kent Blizzard toch? We zien jullie snel in de Nephalem Rifts!

d3 meme

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dave Overduyn
Dave Overduyn
7 jaren geleden

Kan niet wachten

0
0
NL / EN
1
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x