[FEATURE] Sony E3 Press Conference samengevat

Waar Microsoft gisteren een prachtige show met veel aankondigingen liet zien, kon je al verwachten dat andere presentaties tegen gingen vallen. Zo ook die van Sony, al waren er wel een aantal leuke dingen die we voor jullie hebben samengevat.

[mbYTPlayer url=”https://www.youtube.com/watch?v=ZO59kFc-lDc” opacity=”1″ quality=”medium” ratio=”auto” isinline=”false” showcontrols=”false” realfullscreen=”true” printurl=”true” autoplay=”true” mute=”true” loop=”false” addraster=”true” stopmovieonblur=”false” gaTrack=”false”]

 

Hitman
Laten we beginnen met een game waar ik zelf op gewacht heb en die op de showcase van Sony te zien was. We hebben het hier over Hitman. De game wordt uitgegeven door Square Enix en ontwikkeld door IO Interactive. Dit keer heeft de game geen subtitel meegekregen. Wellicht wordt het een reboot of misschien zelfs een remake van het briljante origineel.

Het doel is om als onze biljartbal Agent 47 verschillende doelwitten uit te schakelen. De game verschijnt voor PC maar ook voor console. Ondanks dat het niet werd bevestigd tijdens de conferentie van Sony (duh!), lijkt het ons sterk dat de game ook op de Xbox One verschijnt.

[av_video src=’https://youtu.be/LVqxMCZ3u6k’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Final Fantasy VII Remaster
Square Enix werkt momenteel aan de remake van een van de beste games allertijden. We hebben het hier over Final Fantasy VII. De ontwikkelaar heeft dit bekend gemaakt tijdens de conferentie van Sony.

Deze aankondiging ging gepaard met een waanzinnig mooie cinematische trailer waarin de wereld van Final Fantasy VII met moderne technieken getoond werd. Tot zover bekend zal de remake een PS4 exlusive blijven.

[av_video src=’https://youtu.be/Kznek1uNVsg’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

The Last Guardian
Sony heeft afgelopen nacht ook The Last Guardian getoond tijdens zijn E3-conferentie. Dit is zelfs de eerste keer sinds de onthulling in 2010 dat de game weer eens getoond wordt.

De game zal ergens in 2016 verschijnen voor de PlayStation 4. Details over de game zijn niet vrijgegeven. Wel toonde de gameplay hoe het hoofdpersonage tijdens puzzels afhankelijk is van een beestje dat hem volgt. Leuke shizzle toch?

[av_video src=’https://youtu.be/zXLZvsSmBIs’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Horizon: Zero Dawn
Ons Neerlandse trots Guerrilla werkt aan de action RPG genaamd Horizon: Zero Dawn.

De game speelt zich af in een verre toekomst waarin de mensheid verloren is gegaan om een onbekende reden. De mensen die dit overleefd hebben vormen stammen die proberen te overleven tussen nieuw ontstaan leven. Freaky shit waar we veel vertrouwen in hebben.

[av_video src=’https://youtu.be/Fkg5UVTsKCE’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Uncharted 4
Wat is een Sony showcase zonder beelden van Uncharted 4? Er is in ieder geval nieuwe gameplay verschenen. Deze liet een vuurgevecht in een stad zien. Dit zal zich ergens afspelen in Noord-Afrika.

Onze held Nathan Drake en Sully komen in een gevecht terecht en proberen daarna van een legertruck te ontvluchten. Daarnaast zijn ze ook nog eens op zoek naar de broer van Nathan. Deze zal onbetwijdeld een belangrijke rol in de game spelen.

[av_video src=’https://youtu.be/zL46dpNEPPA’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Nieuwe Media Molecule-game Dreams aangekondigd
Ontwikkelaar Media Molecule werkt aan een nieuwe game genaamd Dreams. De ontwikkelaar kennen we misschien nog wel van de Little Big Planet reeks.

In Dreams kun je als speler met je controller een kleurrijke en droomachtige wereld op artistieke wijze vormgeven en laten bewegen. Vervolgens kun je jouw dromen delen en zelfs die van anderen gamers aanpassen. Klinkt zweverig maar het ziet er verdomd goed uit!

[av_video src=’https://youtu.be/4j8Wp-sx5K0′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Shenmue 3 gaat Kickstarter op, funding begonnen
Over langverwachte sequels gesproken, afgelopen nacht werd aangekondigd dat de Kickstarter voor Shenmue 3 is begonnen. Yu Suzuki, geestelijk vader van de serie, zal de game weer gaan ontwikkelen. Verdere details ontbreken helaas.

[av_video src=’https://youtu.be/orAXfiwB4-c’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

 

Voor alle andere aankondigingen kun je de gehele Sony Showcase terugkijken via onderstaande video:

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=ZO59kFc-lDc’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Robert Jager
8 jaren geleden

Die FF7 remake voor PS4 though <3

0
0
Pieter Van Vuuren
8 jaren geleden

Nou ja, vond het bij microsoft ook meevallen

0
0
NL / EN
2
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x