De creatieve geesten achter Fortnite, Epic Games, komen weer met een nieuw, verrassend en unieke gadget op de proppen.

Deze nieuwe Port-A-Fort-granaat die er eerstdaags zit aan te komen, al weten we nog niet hoe je die zal kunnen verdienen (net als het jetpack), tovert wanneer je hem gebruikt een heus fort uit je Fortnite-hoed.Deze zogenaamde Port-A-Fort-granaat is meer dan vier muren en een toren. Wanneer je deze granaatversie van Bob de Bouwer werpt, dan tovert deze in een handomdraai een machtig fort met torens, trappen, drie verdiepingen en deuren. Een handigere doe het zelf kit voor beginners of doe het zelvers bestaat er niet als je het ons vraagt.

Er zitten echter, gelukkig zeg maar, een aantal addertjes onder het gras. Zo moet je er uiteraard voor zorgen dat je voldoende grondstoffen, lees hout, steen en metaal in je bezit hebt. Deze meteen van bij aanvang beginnen vergaren, en tegelijkertijd de omgeving rondom jou in de gaten houden, is dan ook geen overbodige luxe. Al weten we ook hier niet hoeveel je van elk zal nodig hebben.

Daarnaast moet je het doen met de vorm en de structuur die de granaat aan het fort geeft, en deze is misschien altijd geschikt voor alle situaties. Dus we zouden toch durven aanraden niet altijd te vertrouwen op je handige doe het zelf-kit.

Laat een antwoord achter