Foutje bedankt, Bart Smit website toont het onaangekondigde Dead Island Redux

Eeeeeen hoppa, waarschijnlijk weer iemand ontslagen bij het Bart Smit webbeheer! Nee maar echt, een game die onaangekondigd is en niet is verschenen op andere websites lijkt duidelijk op een grote fout. Daar zullen ze bij  de (waarschijnlijke) ontwikkelaar Deep Silver niet blij mee zijn. In Rowdy zijn woorden: ‘het is de tijd van remasters, remakes en reduxes’, en nu is Dead Island waarschijnlijk aan de beurt.

Of deze fout ook daadwerkelijk een nog niet aangekondigde remaster van de Dead Island games moet worden houden we nog even in het midden. Want aangezien andere webshops hier nog niks over gepost hebben. weten wij praktisch gezien ook nog niks. De website heeft pagina’s aangemaakt voor de PS4, Xbox One en PC, dus mocht hij aangekondigd worden zal hij op deze platforms verschijnen. Er is daarbij ook nog geen boxart te vinden, maar wel deze puike omschrijving:

Dead Island Redux leak

De prijs van de game staat voor nu op 39,99 euro, dezelfde prijs die de ontwikkelaar hanteerde voor hun Metro Redux bundel. Dit versterkt het geloof wel dat er een opgepoetste versie van de Dead Island reeks gaat verschijnen.

Hebben jullie zin in nóg een zombieslash-titel (remake), of denk je dat het verspilde tijd is voor de ontwikkelaar? Laat het ons weten in de comments!

NL / EN
2
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x