FromSoftware toont onthullingstrailer Elden Ring-DLC Shadow of the Erdtree, heeft tevens releasedatum gekregen

Bandai Namco en FromSoftware hebben vandaag de eerste gameplay trailer van de Elden Ring-uitbreiding Shadow of the Erdtree onthuld. Daarnaast is vandaag een speciale dag voor de game, want deze verscheen precies twee jaar geleden op deze dag.

De DLC brengt een nieuw verhaal in het land van schaduwen met veel mysterie, dodelijke dungeons, nieuwe soorten vijanden, nieuwe wapens die je kan krijgen, armor om te verzamelen en uiteraard epische baasgevechten. Enkele worden in de trailer hieronder getoond zoals een gigantische vuurmonster en een creepy tijgerachtige monster die beschikt over heel veel ledematen. Spelers kunnen in de open wereld gloednieuwe landschappen verkennen en nieuwe verrassingen tegenkomen.

Shadow of the Erdtree heeft ook een releasedatum gekregen en zal op 21 juni verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC. De DLC zal €39,99 gaan kosten en wie een pre-order plaatst, ontvangt de in-game gesture: Ring of Miquella als bonus.

Daarnaast verschijnt er op 21 juni een vette Collector’s Edition voor de echte fans. Deze komt met een art book, een Messmer the Impaler figure, in-game armor gebaseerd op Messmer the Impaler en de officiële soundtrack. Op 21 juni 2024 komt Bandai Namco ook met een Elden Ring Shadow of the Erdtree Edition. Deze bevat de main game en de Shadow of the Erdtree-uitbreiding.

Elden Ring is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x