Goed nieuws: Blijkbaar is FromSoftware bezig met twee nieuwe games, welke in het zelfde straatje passen als Bloodborne en Dark Souls…

President van FromSoftware, Hidetaka Miyazaki, heeft een minimale hoeveelheid info gedeeld over wat wij in de toekomst mogen verwachten van de ontwikkelaar. De beste man bevestigde in een interview met
4gamer daarbij dat er gewerkt wordt aan twee onaangekondigde titels.

Of het gaat om compleet nieuwe titels of juist een sequel of spin-off van eerder genoemde games is niet bekend. Op de vraag of er twee onaangekondigde games aankomen, antwoordt Miyazaki het onderstaande.


Yes. I can’t share any further details at this time, but I believe they are games that are very From Software-esque. I think it’ll still be a little while longer, but we’ll let everyone know once things start to take shape.

Of we snel een aankondiging mogen verwachten, is niet bekend. FromSoftware is op dit moment nog volop bezig met de ontwikkeling van Sekiro: Shadows Die Twice. Wij verwachten daarom pas rond de E3 nieuwe aankondigingen van het bedrijf. Een nieuwe Tenchu-titel zou een welkome aanvulling zijn, aangezien de serie in geen jaren meer een nieuwe game heeft gehad.

Laat een antwoord achter