Geen multiplayer in last-gen versie van THPS5

Pure blijdschap en geluk, dat  is wat ik voelde toen ik las dat er een nieuwe Tony Hawk game zou gaan verschijnen.. Dus. Het ziet er veelbelovend uit, en zeker nu we weten dat er power-ups en projectielen in zitten kan het natuurlijk helemaal niet meer stuk. Jammer genoeg zijn de last-gen bezitters weer de lul. Balen jongens, echt balen…

Dit heeft Activision laatst bevestigd tegenover de gamewebsite Videogamer. Er valt voor de rest niet veel over te vertellen.. maarja, we dachten dat die-hard THPS fans het misschien toch wel even zouden willen weten.

Wat sowieso opmerkelijk is aan het nieuws, is dat de ‘naadloze’ multiplayer het ‘sellingpoint’ van de game zou moeten worden. Wel lastig zonder multiplayer toch? Het is de bedoeling dat spelers hun eigen gecreërde parken op deze manier met elkaar kunnen delen, samen objectives kunnen halen en in elkaar speelsessie ‘zomaar’ op kunnen duiken.

De skategame (waar Tony Hawk wonderbaarlijk genoeg zijn naam aan wilt koppelen) verschijnt later dit jaar op Playstation 3, Xbox 360, Playstation 4 en Xbox One.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x