Gratis versie van Driveclub eindelijk verkrijgbaar voor PS4

Nouja gratis.. Je moet er wel Playstation Plus voor hebben. Maar laten we eerlijk zijn, wie heeft dat tegenwoordig nog niet? De langbeloofde game is dus eindelijk voor nop te spelen, reden voor een feestje voor de opper-Nederlandse raceliefhebbers!

In dit geval gaat het dan om een uitgeklede versie van de game. Oorspronkelijk stond de gratis versie van Driveclub op dezelfde datum als de originele release van het volledige spel, maar door de shitload aan serverproblemen werd er roet in het eten gegooid.

Zoals ik al eerder verkondigde; je moet wel in het bezit zijn van Playstation Plus. Dit is de service van Playstation die het mogelijk maakt om online te gamen, en je nog recht geeft op extra’s als maandelijks gratis games. En daar is Driveclub dus nu ook aan toegevoegd, alleen dan permanent.

DRIVECLUB-54

Maar niet te enthousiast worden, want als je een echte online gamer bent kan je je racestuur nog beter even op je kast laten liggen. Op dit moment verleent de gratis versie van Driveclub alleen nog toegang tot de offline-modus van het spel, maar in loop van tijd zal de multiplayer ook worden vrijgegeven. Onder het mom van ‘om serverproblemen te voorkomen’…

Welke retard heeft er gewoon niet over nagedacht om dit met de launch te doen, en daarna pas multiplayer toe te voegen? Ik bedoel, dit is toch EXACT hetzelfde? Achja, misschien ligt het wel aan mij.. *DERP*

 

 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x