Halo Infinite co-op mode zal ergens in het tweede seizoen van de game verschijnen

Ontwikkelaar 343 Industries heeft aangegeven dat er iets meer tijd nodig is voor het toevoegen van co-op aan Halo Infinite.

Het plan was om co-op samen met seizoen 2 aan de game toe te voegen, maar dat wordt nu later in seizoen 2. Seizoen 2 start op 3 mei 2022. Zowel online als splitscreen co-op komen naar de game.

De Forge-modus komt er ook nog, maar die staat gepland voor een release in seizoen 3. Op dit moment wordt Forge getest door een klein groepje ‘community creators’.

Spelers kunnen in seizoen 2 nieuwe content verachten waaronder nieuwe playlists, modi, wapens, balans-verbeteringen en nieuwe maps. De namen van de nieuwe maps zijn al bekend namelijk Catalyst en Breaker.

Het tweede seizoen van Halo Infinite krijgt de naam Lone Wolves, en voegt onder andere nieuwe cinematics, op het verhaal gebaseerde evenementen en Battle Pass-spullen toe die op dat thema inhaken. Verwacht ook updates voor de playlists, aanpassingen ter bevordering van de balans tussen o.a. wapens, nieuwe modi en nieuwe maps.

Halo Infinite is beschikbaar op de Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en de PC. De game is ook volledig speelbaar voor leden van Xbox Game Pass.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x