Hatred komt eraan!

Pak je kalender en begin maar met afstrepen tot 1 juni, want dan komt eindelijk de, weliswaar wat omstreden maar in mijn ogen toch epische, game Hatred eindelijk uit!

Recap:
In december kreeg deze game al het welbekende groene lichtje van Steam, werd net zo hard weer verwijderd totdat Gabe-God himself  zich ermee ging bemoeien en ervoor zorgde dat de game weer terug werd geplaatst, en terecht!

De release had eerder gekund maar ik quote : “Oorsponkelijk hadden we Hatred op 19 mei uit willen brengen, maar eerlijk gezegd spelen we tegen die tijd allemaal The Witcher III.”

Destructive Creations, de Poolse studio achter Hatred heeft ook meteen een discutabele eer in de wacht gesleept; het is namelijk de tweede game in de hele game-geschiedenis die van de ESRB (de Amerikaanse keuringscommissie) het labeltje “adults only” heeft gekregen. Normaal gesproken is dit bedoeld voor extreem seksuele inhoud maar deze keer is gewelddadigheid de “boosdoener” (ik noem het liever funfactor).

De vorige en tevens eerste game die deze schimmige titel heeft “gewonnen” is echter nooit uitgebracht.

“Oh god there is always one, to spoil my f*cking fun”
Om daar even op terug te komen nu ik mijn Kleenexjes weer heb opgeruimd (nee niet daarvoor Pervs, ben en blijf een meisje).

Dit is geen best nieuws aangezien Microsoft, Sony en Nintendo geen games op hun consoles willen uitbrengen met bovengenoemd keuringslabel en is de kans dus heel erg klein, nouja laten we zeggen nihil dat deze game buiten Steam wordt uitgebracht.

Het enige wat mij enigszins wel tegenstaat is dat ik de hele “gamen zet aan tot agressie, geweld en schietpartijen” discussies alweer aan hoor komen zetten vergezeld door een legertje moraalriddertjes en bezorgde mammies.

Opgepast tere zieltjes :

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=qV3PhvCf_Jg’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

 

Zoals we kunnen zien in bovenstaande trailer gaat Hatred over een hele aardige jongeman die de wereld, het leven van iedereen incluis zichzelf en alles wat hierbij hoort op zijn zachts gezegd niet echt meer ziet zitten.

Lees; we gaan vanaf 1 juni gewoon een heerlijk potje knallen zonder regels!

Ik kan in ieder geval niet wachten, en ben benieuwd of jullie dat wel kunnen?

Ook interessant
Activision troont PC trailer van Call of Duty: Black Ops Cold War
NL / EN