Hint Rockstar Games naar GTA 6 in de nieuwe content voor GTA V Online?

Speculatie hoort bij het leven, en voor fans van de GTA-franchise gaat er ook geen dag voorbij zonder geruchten voor een gloednieuw deel in de serie.

Rockstar Games heeft onlangs aangekondigd dat er via een nieuwe Heist ook een nieuw gebied wordt geintroduceerd in GTA V Online. Daarnaast zal de game ook een heruitgave krijgen voor de de PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Toch zou het zomaar kunnen zijn dat de ontwikkelaar een kleine hint naar het volgende deel heeft geteased.

In de onlangs verschenen teaser voor de nieuwe GTA V Online update viel het een aantal gamers op dat er in de hoek een reeks aan cijfers te zien was. Volgens een aantal mensen zouden dit coördinaten zijn welke zij hebben ingevoerd op Google Maps. Hier kwamen zij terecht bij een plek in Virginia in de Verenigde Staten, en de plek in kwestie lijkt van bovenaf de vorm van een VI te hebben, wat dus zes betekend.

Misschien is het allemaal een beetje erg vergezocht, maar Rockstar houdt van het teasen van gamers en kan hier best wel ver in gaan. Of we hier te maken hebben met een echte verborgen aankondiging, is nog te bezien. Je bekijkt de analyse van dit vergezochte gerucht hieronder:

Ook interessant
HITMAN 3-trailer introduceert nieuwe features en terugkerende favorieten
NL / EN