Holy F*ck! Mod maakt Star Wars: Battlefront fotorealistisch

Holy F*ck! nieuwsitems gaan over games die misschien niet nieuwswaardig zijn, maar die juist zo grappig, apart of schokkend zijn dat wij deze toch graag met jullie willen delen.

Star Wars: Battlefront is al een behoorlijk gelikte game, maar het kan altijd nog gelikter. Een modder heeft namelijk een opzienbarende enchancement uitgebracht voor de game. Check je even de foto’s mee?

Zijn de graphics nog steeds niet mooi genoeg voor je in Star Wars: Battlefront, dan kun je overwegen een opzienbarende mod te installeren. Sinds deze week is de Toddyhancer mod van Martin Bergman verschenen. Deze is nu in ontwikkeling voor de nieuwe Star Wars-shooter.

Deze grafische mod is nog niet publiekelijk te downloaden, maar Bergman belooft in zijn bericht op imgur binnenkort met een release te komen. Let wel goed op want de mod vraagt wat van je PC hardware en zuigt nu al een goede 30 tot 40 frames per seconden op van je originele prestaties. Maar wil je wat over hebben voor een filmischere beleving van Star Wars: Battlefront, zou ik deze mod goed in de gaten houden. Check onderstaande screenies maar eens goed!

swbfmod1 swbfmod2 swbfmod3 swbfmod4 swbfmod5 swbfmod6 swbfmod7 swbfmod8 swbfmod9 swbfmod10

NL / EN
1
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x