Keuzes hebben consequenties in RoboCop: Rogue City

NACON heeft een nieuwe trailer van de aankomende RoboCop-game gedeeld, en de trailer draait om de keuzes die je kan maken gedurende het verhaal.

De keuzes die je maakt in de game hebben namelijk invloed op het verloop van het verhaal, maar ook het lot van personages. Zo kan je besluiten om intensief een case te onderzoeken om te achterhalen wie schuldig en onschuldig is, maar je kan ook direct besluiten nemen aan de hand van je eigen gevoel voor rechtvaardigheid. Verder in de trailer zien we dat er ook RPG-mechanics zijn waarbij je Robocop op verschillende manieren kan upgraden door middel van een skill tree. Spelers kunnen skill points spenderen in combat, armor, vitality, engineering, focus, scanning, deduction en psychology.

In RoboCop: Rogue City sta jij staat in de schoenen van de iconische held uit de populaire jaren 80 films. De game is first person en speelt zich af in het oude en corrupte Detroit. Naast traditionele shootouts, is er ook een detective gedeelte waar je onderzoek moet doen naar je targets. De gameplay video hieronder laat zien dat dit een best wel gewelddadige game is waarbij Robocop op bepaalde momenten geen genade kent tegen criminelen.

RoboCop: Rogue City verschijnt op 2 november voor PlayStation 5, Xbox Series X | S en PC. De Nintendo Switch-versie zal op een latere datum verschijnen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x