Square Enix heeft vandaag bekend gemaakt dat de Re Mind DLC vanaf nu beschikbaar is voor de Xbox One.

Daarnaast kunnen Xbox Game Pass-leden die KINGDOM HEARTS III nog niet gespeeld hebben, deze bekroonde RPG vanaf vandaag downloaden als onderdeel van hun maandelijkse abonnement op https://www.xbox.com/en-GB/xbox-game-pass.

In Re Mind kunnen spelers die KINGDOM HEARTS III voltooiden met Sora beginnen aan een nieuwe speelbare episode, waarin hij gevechten vanuit de perspectieven van zijn vrienden kan ervaren en onderweg nieuwe waarheden ontdekt.

De DLC laat spelers in de Limitcut Episode tegen dertien eindbazen strijden, terwijl de Secret Episode goed is voor nog eens een eindbaasgevecht. Daarnaast kunnen spelers genieten van de nieuwe Data Greeting-mode, slideshowfuncties en het nieuwe Premium-menu dat toegang biedt tot verschillende moeilijkheidsniveaus en gameplay-uitdagingen.

De KINGDOM HEARTS III Re Mind DLC is nu verkrijgbaar voor de Xbox One. Spelers kunnen ook in de rest van de KINGDOM HEARTS-saga duiken op de console van Microsoft. Eerder verschenen namelijk al Kingdom Hearts HD 1.5 +2.5 ReMIX en KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue op de Xbox One.

Laat een antwoord achter