Leer Kung-Fu en neem wraak in Sifu: Vengeance Edition

Mindscape en Microids hebben aangekondigd dat de Vengeance Edition van Sifu, een artistieke en realistische Kung-Fu-game dat draait om wraak en verlossing, nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4 en PlayStation 5. 

Sifu: Vengeance Edition bevat een exclusieve SteelBook-case, een unieke artbook met 48+ pagina’s, een digitale soundtrack en nog veel meer.

In de genadeloze beat ‘em up-game Sifu volgen spelers een jonge Kung-Fu-leerling die wraak wil nemen op de moordenaars van zijn familie. Zonder bondgenoten en met talloze vijanden, staat hij er alleen voor. Hij moet vertrouwen op zijn beheersing van Kung-Fu om te overwinnen en de nalatenschap van zijn familie in stand te houden. 

Sterven betekent ouder worden
Zodra de speler sterft, herrijst deze op magische wijze op dezelfde plek, met een verschil… namelijk de leeftijd. Naarmate het personage sterft en ouder wordt, kan de speler nieuwe, krachtigere moves te leren, maar herrijzen is niet onvoorwaardelijk; het kent een limiet…

De weg van aanpassing
De lancering van Sifu: Vengeance Edition gaat gepaard met gratis updates, deze voegen de opties toe om de gewenste moeilijkheidsgraad te kiezen, een geavanceerde training modus en een scala aan nieuwe outfits voor het personage. 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x