Like & Win games actie: De winnaars

Sinds de oprichting van StarGamers hadden we een “Like & Win” actie op onze website. Bij 500 likes zouden we een aantal games verloten onder onze Facebook leden. Nou, het moment is daar en wij gaan de winnaars van de games bekend maken!

Onze penningmeester heeft alle namen op een lootje geschreven en zo goed mogelijk geprobeerd alles op platform te scheiden. Hierdoor willen we de onderstaande mensen blij gaan maken. De redactie neemt zo spoedig mogelijk contact met jullie op voor de adres gegevens.

Risen 3 (PS4) – Vincent Utcania

inFamous: First Light – Yvonne Schut

Battlefield 4 (XO) – Alexander Rietkerk

Dragon Age: Inquisition (XO) –  Jessica Havelaar

Wij wensen iedereen veel plezier met zijn gewonnen spellen, en hopen dan ook dat wij een prachtige selfie krijgen met de winnaar en zijn gewonnen spel. Houdt tevens StarGamers in de gaten voor andere leuke acties om games en goodies te winnen!

[mbYTPlayer url=”https://www.youtube.com/watch?v=iBHKF4ccu5s” opacity=”.5″ quality=”medium” ratio=”auto” isinline=”false” showcontrols=”false” realfullscreen=”true” printurl=”true” autoplay=”true” mute=”true” loop=”true” addraster=”true” stopmovieonblur=”false” gaTrack=”false”]

NL / EN
4
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x