Line-up State of Play gelekt? Bekijk de uitzending vanaf 0.00uur hier

Het lijkt er op dat de line-up van de aankomende State of Play gelekt zijn.

Insider Shpeshal Nick deelde een lijst van zeven games die volgens hem worden getoond tijdens de State of Play. Daaronder vallen de nieuwe Astro Bot-game waar al tijden geruchten over gaan, de multiplayergame Concord, Monster Hunter Wilds, de Until Dawn-remake, de pc-versie van God of War Ragnarök, de eerder aangekondigde Aliens-vr-game Alien: Rogue Incursion en de openwereldgame Where Winds Meet.

Daarnaast heeft een andere insider de andere mogelijke games die de revue passeren mogelijk gelekt. Zo zou Marvel Rivals voor PlayStation 5 worden aangekondigd, komen er mogelijk nieuwe Five Nights at Freddy’s- en Dynasty Warriors-games voorbij, krijgt de Silent Hill 2-remake wat aandacht, wordt Phantom Blade Zero mogelijk getoond en is er een nieuwe game die in het Midden-Oosten wordt ontwikkeld te zien. Tevens gaan er geruchten dat er ook een aankondiging gedaan gaat worden van Ghost of Tsushima 2.

Er is nog niets officieel bevestigd. De State of Play bevat in ieder geval veertien games en wordt om middernacht uitgezonden.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x