Marvel’s Wolverine verschijnt wellicht eerder dan gedacht

Als we Jeff Grubb, bekende insider en journalist bij de website Giant Bomb, mogen geloven zal Marvel’s Wolverine sneller verschijnen dan we denken.

Op dit moment werkt ontwikkelaar Insomniac Games aan twee projecten namelijk, Marvel’s Spider-Man 2 en Marvel’s Wolverine. De eerste game zal in de herfst van dit jaar uitkomen, maar het lijkt erop dat we niet heel lang hoeven te wachten op de tweede game van deze studio.

Volgens bronnen van Jeff staat Marvel’s Wolverine gepland voor de herfst van 2024, een jaar na de release van Marvel’s Spider-Man 2. Dat gezegd hebbende kan de game, indien nodig, uitgesteld worden naar 2025.

Volgens Grubb zal Marvel’s Wolverine een R-rating krijgen vanwege het gewelddadig karakter van de aankomende game. Een R rating is de hoogst mogelijke leeftijdscategorie voor games en films in Amerika, gegeven door de ESRB.

“Maybe the surprising thing for me is that I’ve heard two different dates… I’ve heard as early as fall 2024, which would be wild. Insomniac is putting out 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x