Meer details vrijgegeven van Condor, standalone multiplayer-game Control

Er zijn meer details vrijgegeven over de multiplayer-game Condor, welke zich in hetzelfde universum afspeelt als Control.

Ontwikkelaar Remedy heeft eerder het bestaan van de game bevestigd, maar tijdens het bekendmaken van de jaarcijfers onthulde de studio iets meer details over de game. Zo draait hij op de eigen Northlight engine van Remedy en is de game sinds eind vorig jaar klaar voor productie.

Over de setting meldt Remedy het volgende: “Na de Hiss-invasie is de Oldest House in lockdown. Het is een broeinest van gevaarlijke bovennatuurlijke krachten. Daarin zit het overblijfsel van de Federal Bureau of Control gevangen. Zij moeten controle over de situatie zien te krijgen. Wanhopige tijden vergen wanhopige maatregelen. Alle hulp is welkom.”

Remedy bevestigde tot slot dat Condor geen free-to-play-game wordt. Hoewel het spel naar verwachting iets goedkoper wordt dan een volledig nieuwe premium game, zullen er diverse updates, uitbreidingen en microtransacties uitkomen waardoor “spelers jarenlang geboeid kunnen blijven”.

Condor heeft nog geen releasedatum, maar zal verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x