Microsoft geeft aan om Call of Duty op PlayStation te houden

We raken er niet over uitgepraat, want sinds de overname van Activision Blizzard door Microsoft, vragen gamers zich af of de multiplatform games, zoals Call of Duty, exclusief worden op Xbox-consoles. Microsoft geeft in ieder geval antwoord op deze vraag.

Xbox eindbaas Phil Spencer gaf op Twitter antwoord op de vraag of bijvoorbeeld de Call of Duty-franchise in de toekomst alleen speelbaar wordt op Xbox-consoles. In het bericht geeft hij aan een gesprek te hebben gehad met het management van Sony Interactive en dit gesprek heeft hij aangegeven dat Microsoft alle afspraken die tussen Sony en Activision Blizzard van kracht zijn, zullen proberen na te komen.

Daarnaast geeft Spencer aan dat Microsoft de wens heeft om Call of Duty op de PlayStation beschikbaar te houden. Nu sluit dat exclusiviteit niet uit, maar als we de woorden van Spencer moeten geloven ziet het er niet naar uit dat dit gaat gebeuren in de toekomst.

Call of Duty-fans kunnen dus relatief opgelucht zijn, want vooralsnog houdt dit in dat de Call of Duty-franchise gewoon blijft verschijnen op PlayStation-consoles.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x