Mighty No. 9 gameplay en info

Megaman is terug! Oh nee, toch niet! Uitgever Deep Silver en ontwikkelaar Comcept komen binnenkort met een “kloon” van eerder genoemde game en wij hebben alvast wat gameplay beelden!

Mighty No. 9 is bedacht door Keiji Inafune  de “papa van Mega Man”. Daarom is de gelijkenis zeer groot tussen beide games. Je zou bijna denken dat het Megaman was…

De game verschijnt op 18 september 2015 als digitale download en als fysieke retail-versie voor Xbox One, , PlayStation 4, Wii U, PC, Linux en Mac.

Verder zal de game extra content bevatten in de vorm van:

  • Een gloednieuw level met daarin een episch gevecht met Ray, de rivaal van Beck. Wanneer je dit gevecht voltooit, wordt Ray ontgrendeld als speelbaar personage en kun je overal in de hoofdgame met hem vechten. Dat levert unieke vaardigheden en volledig nieuwe gamemechanismen op. Het level zal verkrijgbaar zijn als extra downloadable content, is inbegrepen bij de winkelversies en wordt bij lancering van de game gratis aaangeboden aan iedereen die het project heeft gesteund.
  • Er zijn Japanse en Franse stemmen opgenomen. Deze worden toegevoegd aan alle versies van de game, naast de reeds geplande Engelse stemmen.

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=bi8h6VTjClM’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Clint Mangal
8 jaren geleden

Welk console?

0
0
Danny Huijsen
Antwoord aan  Clint Mangal
8 jaren geleden

De game verschijnt op 18 september 2015 als digitale download en als fysieke retail-versie voor Xbox One, , PlayStation 4, Wii U, PC, Linux en Mac.

0
0
Danny Huijsen
Lid
8 jaren geleden

Zeker een game waar ik naar uit kijk, hij staat in de agenda 😉

0
0
NL / EN
3
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x