Mighty No. 9 laat nog even op zich wachten

Games en uitstellen, bij sommige games gaat dat hand en hand samen (Duke Nukem Fooooooooooooooorever). Mighty No. 9 is ook een game waar we toch nog even op moeten wachten. Voordat je nu ongerust wordt, gelukkig lijkt het er niet op dat het nog jaren gaat duren gelukkig.

Mighty No. 9 is voor velen gamers toch iets waar naar uit wordt gekeken. Niet zo verwonderlijk als Keiji Inafune verantwoordelijk is voor de game, die eerder meegewerkt heeft aan de Megaman serie. Oorspronkelijk zou de game gereleased worden op 12 februari, maar nu is dat enkele weken/maanden verplaatst naar ergens in deze lente. Rede van de vertraging zijn netwerkproblemen, problemen met de online modus en matchmaking. In de lente zullen de PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U en PC versie klaar moeten zijn. Op een later tijdstip volgen ook de versies voor de 3DS en PS Vita.

Dus voor ieder die uitkeek naar deze game, wordt het nog iets langer uitkijken (en 12 februari uit je agenda schrappen). Tot die tijd hebben we in ieder geval de trailers nog om vertrouwen te halen dat alles ten goede komt aan de kwaliteit van de game.

https://www.youtube.com/watch?v=alhQ3cmIGT8

Ook interessant
Studio van Hideo Kojima werkt aan een nieuwe game
NL / EN