Nieuwe Batman-DLC bevat veel retro-elementen

De Batgirl: A Matter of Family DLC is gisteren gelanceerd, en Rocksteady kon het niet laten om nu al te verklappen wat de volgende maand voor ons petto heeft. Ondanks dat ik vind dat Rocksteady wat weg heeft van mijn vriendin qua geheimen verbergen, is het te merken dat ze diep respect hebben voor de Batman legacy.

Om in de mood te komen, nog even digitaal fapmateriaal van de verschenen Batgirl DLC:

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=a2iNNLoDIYY’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Het ziet er naar uit dat de DLC-pack van de maand augustus vooral cosmetisch gaat worden. Zo zullen er wat downloadbare skins beschikbaar worden gesteld, waarvan onder andere een iconisch zwart en grijze Batman, Arkham Origins Batman, de originele Arkham Nightwing en ‘One Year Later’ Robin.

Batman Arkham Knight Retro Skins

Daarnaast zitten er voor de oude garde ook nog een paar aangename verrassingen in: zo zijn jaren ’70 Batman en jaren ’90 Catwoman ook speelbaar. En als batarang op de vleermuistaart is de skin van de legendarische 1989  Michael Keaton Batman beschikbaar, inclusief zijn 1989 Batmobile. Killer!

Batman Arkham Knight 1989 Batmobile

Om de sfeer van de game te versterken worden er ook nog eens 2 nummers van ‘Batman Returns’ uit 1992 aan de soundtrack toegevoegd. ‘Nostalgic DLC-Pack’ lijkt me een meer als een geschikte naam, voer voor de liefhebber!

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x