Warner Bros. en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe Mortal Kombat 11 gameplay trailer vrijgegeven met The Kollector, een gloednieuw speelbaar personage welke zijn debuut maakt in Mortal Kombat 11.

The Kollector, een nieuwe vechter die zich voegt bij de Mortal Kombat-franchise, werd geboren in armoede en bewees zich dankzij zijn grote ijver bij Shao Kahn, en werd een van de meest gevreesde medewerkers van de keizer.

The Kollector, meer een corrupte maffia handhaver dan een overheidsfunctionaris, stal de rijkdom van de Outworld-inwoners. Hij beloonde zichzelf met rijkdom en status, maar toen Shao Kahn stierf, zwoer Kotal Kahn om de corruptie van het voormalige regime te vernietigen. Na jarenlang ondergedoken te zijn en te leven van zijn onrechtmatig verkregen winsten, werd The Kollector gevangen genomen en wordt nu geconfronteerd met executie, en is vastbesloten om iedereen op dit pad te vernietigen.   

Mortal Kombat 11 is vanaf 23 april 2019 beschikbaar voor Playstation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

2 reacties

  1. Avatar
    Anoniem

    Grappigste is dat weken geleden hij al te zien was en ik op reddit vroeg wie was iedereen zijn is geen belangrijk karakter.
    Ps foto is van kronika filmpje