Nintendo doet wat?!

He’ll watch when you are sleping. He knows when you’re awake. Nee we hebben het niet over de kerstman hier maar over een andere rood geklede kindervriend met teveel haar groei.

maxresdefault

 

Nintendo heeft bekend gemaakt dat ze bezig zijn met een wel heel obscuur nieuw stukje technologie. De videogame gigant wil zich steeds meer gaan richten op een gezonde levens style ze begonnen hier al mee vanaf de Nintendo Wii, natuurlijk, en later met zijn zeer gewilde opvolger de Wii U. Maar wat ze nu op de markt willen brengen heeft zo weinig met games te maken dat het rond uit creepy is.

Nintendo is bezig met het ontwikkelen van een apparaat dat je bekijkt terwijl je slaapt, ja je leest het goed. Dit apparaat, wat gaat lijken op een alarm klok die je op je nachtkastje kan zetten, meet je slaapritme door middel van een microfoon en een Kinect achtige camera. Een naam is nog niet bekend voor deze nieuwe technologie aangezien het tot nu toe meer een concept is als een daadwerkelijk project. Maar Nintendo zelf is er serieus genoeg over om ons te laten denken dat dit ook echt iets word.

Kortom in de nabije toekomst kan je ma je niet meer vertellen dat je van je Nintendo af moet om te gaan slapen. But be ware they will see you!

155650-horror-evil-mario

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x