Ontwikkelaar Undead Labs heeft, naast State of Decay 3, wellicht nog een game in ontwikkling

We hebben al geruime tijd niets meer gehoord van ontwikkelaar Undead Labs, welke je misschien kent van de State of Decay-franchise.

Het is dan ook al meer dan drie jaar geleden dat State of Decay 3 werd aangekondigd, en zowel Undead Labs als Microsoft hebben geen info meer gegeven over de game. Maar ondanks dat we wachten op deze game, blijkt dat Undead Labs mogelijk nog een spel in ontwikkeling heeft, welke nog niet officieel is aangekondigd.

Op LinkedIn heeft Daniel Floyd, voormalige Senior Narrative Animator bij Undead Labs, vermeld dat hij heeft gewerkt aan “Moonrise, State of Decay 2, en andere nog niet uitgebrachte projecten”.

Vermoedelijk is een van die de eerder genoemde State of Decay 3, maar aangezien Floyd het heeft over aankomende “projecten”, lijkt het erop dat er bij Undead Labs minstens nog een aankomende titel in ontwikkeling is.

Wat betreft State of Decay 3 zelf suggereerde Matt Booty, de president van game content en studio’s van Microsoft, onlangs dat we wellicht meer van de game te zien krijgen in 2024.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x