Opzet verhaal van The Last of Us 3 is gereed

Als we Neil Druckmann van Naughty Dog en Halley Gross, schrijver van The Last of Us: Part 2, mogen geloven is de opzet van het verhaal van een eventuele volgende The Last of Us-game al helemaal klaar.

Druckmann heeft dit gezegd in een interview met Script Apart Podcast.

Druckmann wil niet teveel onthullen, maar in het gesprek geeft hij aan dat hij en Halley een opzet voor een verhaal hebben geschreven. Deze zal wellicht niet in productie genomen worden, maar hij hoopt dat het alsnog ooit het levenslicht zal zien. Deze opzet verkent wat er na The Last of Us: Part 2 gebeurt.

Ook zegt Druckmann dat er ‘aardig wat’ discussie is geweest over een eventueel Part 3. Momenteel verkent Naughty Dog wat de volgende game van de studio wordt en gaan er geruchten dat de studio bezig is met een remake van de eerste The Last of Us.

“Tevens geeft hij aan dat als Naughty Dog een grote titel heeft voltooid ze lang de tijd nemen om verschillende ideeën te verkennen voor een nieuwe game. Of het nu The Last of Us: Part 3, iets nieuws, of een oudere franchise wordt is nog niet bekend.

Ook interessant
Dit zijn de PlayStation Plus games van april 2021
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x