Oud GTA-producer toont zijn nieuwe game Everywhere

Ontwikkelaar Build A Rocket Boy heeft de eerste gameplay van debuutgame Everywhere getoond.

De in Schotland gesitueerde studio, van de voormalige producent van de Grand Theft Auto-franchise Leslie Benzies, werkt namelijk aan de game Everywhere.

Everywhere moet een nieuwe wereld voor gamers gaan worden, waar men zelf de wereld creëren en hun creaties kunnen delen met vrienden. Volgens de studio is er een gebruiksvriendelijk systeem om levels of complete games te maken. Daarnaast zal de cinematische actie waar Benzies om bekend staat ook terugkeren. 

De nieuwe trailer toont de schaal en variatie qua mogelijkheden die Everywhere gaat kennen. Zo kunnen we aan een haast oneindige hoeveelheid activiteiten meedoen, of onze eigen activiteiten creëren.

Everywhere stond in de eerste instantie gepland voor een release in 2023, maar de kans is klein dat dit gaat gebeuren. De game heeft nog steeds geen officiele releasedatum. Wel is het mogelijk om jezelf in te schrijven voor de alpha van de game, welke binnenkort van start zal gaan op PC.

Leslie Benzies was jarenlang de producer van de GTA-serie en Red Dead Redemption. Hij vertrok bij Rockstar in 2016 en richtte daarna zijn eigen studio Build a Rocket Boy op.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x