OUTRIDERS verschijnt op 1 april voor Xbox Game Pass

Eerder vandaag hadden wij al het gerucht dat de nieuwe game van Square Enix waarschijnlijk zal verschijnen voor de Xbox Game Pass. Zonet is het bevestigd dat de game ook werkelijk zal verschijnen op de abonnementsdienst.

Via Xbox Wire is vandaag bekend geworden dat OUTRIDERS op de releasedatum zal verschijnen voor de Xbox Game Pass. Een ieder die een abonnement van de Xbox Game Pass voor console- en Xbox Game Pass Ultimate kan dus vanaf 1 april de nieuwste game van Square Enix spelen.

OUTRIDERS moet brute gevechten combineren met diepe RPG-systemen. De game speelt zich af in de verre toekomst, waar spelers proberen een planeet te koloniseren waarvan zij denken dat deze een nieuw thuis is voor de mensheid. Het blijkt dat de planeet ze daar niet wil hebben. Een mysterieuze storm genaamd de Anomaly verbrandde alle technologie die geavanceerder is dan een gloeilamp, hyper-geëvolueerd de dieren in het wild in woeste monsters, en kolonisatie-inspanningen braken uit in een bittere uitputtingsoorlog voor de laatst overgebleven middelen die beschikbaar zijn voor de mensheid.

OUTRIDERS verschijnt op 1 april voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S, Google Stadia en PC. De game zal dus via de Xbox Game Pass “gratis” verkrijgbaar zijn voor een ieder met een abonnement op deze dienst.

Ook interessant
Nintendo kondigt Splatoon 3 aan, zal in 2022 verschijnen
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x