Plantronics komt met nieuwe betaalbare headset

Plantronics komt met de RIG 300-serie, speciaal ontworpen met jonge gamers en hun ouders in het achterhoofd. De headset is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

De headset beschikken over een modulair, duurzaam ontwerp met open oorschelpen die lichtgewicht en comfortabel zijn, dus heel geschikt voor lange spelsessies. De headset helpt de gamer ook om zich bewust te blijven van zijn échte omgeving voor veiligheid en gemak. Extra functies zijn onder meer:

• SoundGuard akoestische veiligheidstechnologie die het gehoor van gamers beschermt tegen onverwachte audiopieken
• 40mm-drivers voor een meeslepende audiokwaliteit
• Volumeregeling en mute-knop in het snoer

“De nieuwe RIG 300-serie is een nieuwe bijdrage aan de missie van de RIG-familie, om ervoor te zorgen dat gamers de best mogelijke tools hebben om hun gaming naar een hoger niveau te tillen,” zegt Gregory Morquin, Category Manager, Gaming Products, Plantronics. “We hebben de RIG-lijn headsets speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat gamers meer kunnen horen, sneller kunnen reageren en langer kunnen spelen, zodat ze vaker de overwinning zullen halen.”

De RIG 300-serie, voor gebruik met PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC, is nu verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 39,99.

Ook interessant
Ghostrunner krijgt gratis next-gen upgrade in 2021
NL / EN