Playstation 4.5 verschijnt nog voor de PS VR

We hebben het allemaal al gehoord: Sony komt met een nieuwe versie van de Playstation 4! Er zijn nu nog meer details vrijgekomen omtrent dit gegeven.

We hadden er al eerder een nieuwsbericht aan gewijd, maar er komt blijkbaar een nieuwe versie van de PlayStation 4, welke ervoor moet zorgen dat de console betere grafische prestaties dan het huidige model gaat bieden. De upgrade wordt nog voor oktober aangekondigd, volgens een aantal bronnen.

 Deze bronnen, die bekend zijn met de plannen van Sony, vertelde dit dinsdag aan de Wall Street Journal. Er waren al eerder geruchten naar buiten gekomen over de console, die liefkozend de PS4.5 zou worden genoemd. Met deze geupgrade console zou het mogelijk zijn om spellen in 4K-resolutie te spelen, terwijl de huidige PlayStation 4 alleen full hd-games ondersteunt.

Sony zou het nieuwe apparaat voor de komst van de PlayStation VR, in oktober, willen aankondigen. De nieuwe console zou juist bij het spelen van games in virtual reality meer grafische kracht kunnen leveren.

Volgens de bronnen van de Amerikaanse krant blijft de softwarecatalogus voor beide PlayStations echter gelijk. Nieuwe games zullen dus ook speelbaar blijven op oudere modellen. Sony heeft zelf niet op het bericht gereageerd.

Hoewel er al eerder geruchten gingen over een verbeterde versie van de PlayStation 4, zit de Wall Street Journal er zelden naast op het gebied van gamegeruchten. Diverse bedrijven geven ook al eerder informatie aan de website, dat vervolgens als gerucht geplaatst wordt om te testen hoe consumenten op het nieuws reageren.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marcel van Stokhem
7 jaren geleden

Te snel na de lancering van de PS4 dit, ook al is het afwachten hoe dit precies gaat uitpakken, om eurogamer te citeren;

Option #1: A new, more powerful PlayStation (krachtigere versie)
Option #2: PlayStation 4 evolved (om VR- te kunnen ondersteunen)
Option #3: PlayStation plus (ofwel een ‘slim’ versie)

0
0
NL / EN
1
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x