Rainbow Six: Quarantine heeft naamsverandering gekregen, heet nu Rainbow Six: Parasite

Vorige week konden wij al melden dat Ubisoft de game Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine een naamsverandering zou geven. Vandaag komt het bedrijf met de nieuwe subtitel van de game.

Tijdens de ‘earnings call’ gaf Ubisoft CEO, Yves Guillemont, al aan dat de subtitel ‘Quarantine’ nogal negatief wordt gezien door de huidige coronapandemie.

Vandaag heeft Ubisoft nieuwe assets vrijgegeven via de PlayStation Store, waar te zien is dat de nieuwe subtitel van de aankomende Rainbow Six game Parasite gaat worden. Het gaat hier echter om een internationale placeholder terwijl Ubisoft op dit moment nog bezig is met het zoeken naar een definitieve subtitel. Het kan dus goed zijn dat de game straks alsnog onder een andere naam uit gaat komen.

Dat deze assets van deze game zijn toegevoegd aan de PS Store, is een teken dat de gameplay onthulling dichterbij is, en de pre-orders gaan beginnen. De game zal volgens Ubisoft zeker voor 30 september 2021 uitkomen, waarschijnlijk op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en PC.

Ook interessant
Diablo IV laat nieuwe class zien in trailer
NL / EN