Rij in Virtual Reality in je eigen achtbanen in RollerCoaster Tycoon Joyride

Atari en Bigben maken bekend dat RollerCoaster Tycoon Joyride vanaf nu verkrijgbaar is.

Deze VR game, waarin je zelf achtbanen kunt bouwen om er vervolgens in te rijden, is nu te spelen op de PlayStation 4 en is geoptimaliseerd voor PlayStation VR.  RollerCoaster Tycoon Joyride is gebaseerd op de veelgeprezen RollerCoaster Tycoon-serie en laat spelers voor het eerst hun zelfgebouwde achtbanen in virtual reality ervaren. RollerCoaster Tycoon Joyride kan ook zonder VR op de PlayStation 4 gespeeld worden.

Met de gebruiksvriendelijke bouwgereedschappen van RollerCoaster Tycoon Joyride kun je binnen enkele minuten prachtige achtbanen maken, om er vervolgens zelf in te rijden. De game geeft ook een leuke draai aan de typische achtbaanervaring: spelers kunnen vanuit de achtbaan op bewegende doelen schieten om de top van de scoreborden te bereiken. Je kunt het opnemen tegen vrienden in de lokale multiplayerstand en hun fraaiste achtbaan-creaties delen via PlayStation Network. Met een missie-gebaseerd progressiesysteem, vrijspeelbare extra’s, slow-motion functie en meer toffe features levert RollerCoaster Tycoon Joyride een schat aan spannend en meeslepend bouw-en-rijd-plezier.

Kenmerken:

  • Geoptimaliseerd voor console en VR: Voor het eerst kunnen spelers een achtbaanbouwgame spelen die is geoptimaliseerd voor console en PSVR. Bouw elke achtbaan die je je maar kunt voorstellen, binnen enkele minuten.
  • Single-player en multiplayer:  Voltooi missies om te vorderen in het progressiesysteem, leef je uit in de sandboxstanden, of daag vrienden uit om te bouwen en rijden in de lokale multiplayerstand – wie van jullie wordt de “RCT Build Master”?
  • Verbluffend fraaie omgevingen: Maak een duizelingwekkende rit door de ruige en hete woestijn van de Canyon, of door de nachtelijke straten van de wervelende City.
  • Riden en schieten: Schiet tijdens de achtbaanrit zoveel mogelijk doelwitten kapot om de top van de scoreborden te bereiken.
  • Realistische physics: Beleef een spannend coaster-avontuur met realistische physics die je de achtbaanritten als levensecht laten ervaren.
  • Pre-Built-achtbanen: Duik direct in de meeslepende ervaring met vooraf gebouwde achtbanen.
  • Deel je achtbanen: Deel je geweldige achtbaan-creaties via PlayStation Network.

RollerCoaster Tycoon Joyride is nu verkrijgbaar, exclusief in de Europese PlayStation Store.

NL / EN
3
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x