Rockstar kun je natuurlijk best wel vertrouwen om een game te maken. Het liefst hadden we ieder jaar wel een nieuwe GTA van hoge kwaliteit of een Red Dead Redemption. helaas voor de Rockstar liefhebbers zal 2016 een mager jaar worden want in 2016 komen er geen Rockstar games meer uit.

Red Dead Redemption 2 of GTA VI of een andere GTA spin-off nog dit jaar in de Winkels. We hadden het niet verwacht, maar stiekem wel een beetje gehoopt. Maar Rockstar heeft zijn plannen voor dit jaar een beetje toegelicht en daarop staat het releasen van games niet. Ze zijn natuurlijk achter de schermen druk bezig en als we de geruchten mogen geloven zou dat een vervolg van Red Dead Redemption kunnen zijn of een GTA in Tokio kunnen zijn. Ze hebben in ieder geval bekend gemaakt binnenkort met meer nieuws te komen met games waar aan gewerkt wordt.

Wat dit nieuws betekend over de geruchten van een HD-remake van Red Dead Redemption 1 is de vraag. Wordt die pas in 2017 gereleased, is er überhaupt geen plan geweest voor een remake. We zullen moeten wachten tot Rockstar zelf uitsluitsel geeft en meer loslaat. Tot binnenkort!

Laat een antwoord achter