Sony komt zeer waarschijnlijk met PlayStation Pro-controller

Het is zeer waarschijnlijk dat Sony werkt aan een PlayStation 5 Pro controller.

Er zijn al diverse PlayStation Pro-controllers op de markt, maar deze worden uitgebracht door third parties zoals NACON, Scuff en Razer. Tot op heden heeft Sony nog nooit zelf een Pro-controller gemaakt, al heeft het voor de PlayStation 4 wel ooit een accessoire uitgebracht waardoor we back-paddles kregen.

Blijkbaar komt hier binnenkort verandering in want de welbekende insider Tom Henderson, die vaak correcte informatie naar buiten brengt, zegt afbeeldingen te hebben gezien van deze onaangekondigde officiële PlayStation 5 Pro-controller.

Zo zouden de analoge sticks van deze controller heel makkelijk vervangen kunnen worden, waardoor het drift-probleem verleden tijd moet zijn. Ook zal deze controller back-paddles op de achterkant krijgen welke vergelijkbaar moeten zijn met de Xbox Elite Controller.

Volgens de bronnen van Tom Henderson zal Sony de nieuwe controller tegen het eind van juni officieel onthullen.

Eerder dit jaar ging er al het gerucht dat de Dual Sense ook een accessoire zou krijgen waardoor we back-paddles zouden krijgen. Hiervan dook toentertijd een concepttekening van op, welke je hieronder kunt bekijken. De kans is ook aanwezig dat Sony met dit apparaatje gaat komen voor de Dual Sense-controller.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x