Sony toont in trailer diverse games die je in de gaten moet houden

Sony heeft een nieuwe trailer uitgebracht waarin allerlei games die dit jaar op PlayStation-consoles verschijnen worden uitgelicht.

We mogen dit jaar behoorlijk wat mooie games verwachten die op PlayStation-consoles gaan verschijnen. Denk bijvoorbeeld aan Forspoken, Final Fantasy XVI, Horizon: Forbidden West – Burning Shores, Spider-Man 2, maar ook zullen er een flink aantal third-party games verschijnen. Titels waaronder Dead Space, Suicide Squad: Kill the Justice League, Star Wars Jedi: Survivor spreken tot de verbeelding.

Om nog maar eens te benadrukken wat er op stapel staat heeft Sony een nieuwe montage trailer uitgebracht die in een vogelvlucht langs de brede variatie aan titels gaat die op het programma staan. Afgezien van de beelden waar we van kunnen genieten leren we ook dat Wolverine dit jaar niet uitkomt. Dit gaf Microsoft eerder aan in een lijstje met exclusieve games voor de PlayStation 5. Al deze titels komen in de trailer terug, behalve Wolverine. Die game verschijnt dus later, al mag dat geen verrassing zijn.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x