De aankomende hitgame van Nintendo en Platinum Games, Star Fox Zero, zou in april dit jaar naar de Wii U moeten komen. Volgens de laatste geruchten zou de game zelfs zijn uitgesteld. What the…

Er zijn diverse leden van het NeoGAF forum die hebben gemerkt dat er een aantal Franse retailers zijn die Star Fox Zero een zomer release datum geven in plaats van een release in april 2016 . Star Fox Zero had eerder al langere ontwikkeling nodig om de game onder andere grafisch op te poetsen. Het zou dan ook niet ondenkbaar zijn dat Nintendo en Platinum Games besloten hebben om de game nog wat verder uit te stellen.

Star Fox Zero is het nieuwste deel in de serie. Het spel zal gebruik gaan maken van GamePad besturing. Met de GamePad kun je in cockpit-view gaan spelen. Ook traditonele besturing zal mogelijk zijn. Naast de nieuwe controls zal Star Fox Zero meerdere speelbare voertuigen bevatten. Zo is de klassieke arwing aanwezig, kun je rondrijden in de Landmaster Tank en zweven in de Gyro Wing. Het spel krijgt online opties én amiibo support.

één antwoord

Laat een antwoord achter