Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate verschijnt binnenkort voor Nintendo Switch

Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate is een roguelike-game, welke al speelbaar is voor leden van Apple Arcade. Uitgever Paramount Game Studios en ontwikkelaar Super Evil Megacorp hebben aangekondigd dat de game ook gaat verschijnen op de Nintendo Switch.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate is een roguelike-game die oorspronkelijk verscheen voor de Apple Arcade afgelopen mei. Volgende maand komt deze game ook naar de Nintendo Switch. Vooruitbestellen is nu mogelijk. De Nintendo Switch-versie heeft verbeterde graphics, betere audio en co-op-mogelijkheden.

In deze roguelike ga je naar verschillende gebieden in de stad New York om het op te nemen tegen het kwaad en uiteindelijk de superschurk Shredder. Je kiest aan het begin één van de vier turtles namelijk Leonardo, Donatello, Raphael of Michelangelo. Vervolgens ga je op pad om je meester namelijk Splinter te redden uit de handen van de vijand. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want onderweg kom je verschillende uitdagingen tegen waaronder Bebop, Rocksteady en Shredder.

Zoals bij andere roguelike-games, moet je helemaal opnieuw beginnen met een ‘run’ als je sterft. Het is mogelijk om deze roguelike samen met een vriend te spelen in co-op. Het is mogelijk om een turtle naar wens aan te passen voor je eigen speelstijl. Zo kan je Donatello bouwen met een focus op vuur, terwijl een andere speler Leonardo speelt met een focus op elektriciteit.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate is al reeds speelbaar voor leden van Apple Arcade. De game zal op 17 juli ook verkrijgbaar zijn voor Nintendo Switch. 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x