Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 verschijnt binnenkort op next-gen consoles en Nintendo Switch

Activision heeft bekend gemaakt dat Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 ook zal verschijnen op de next-gen consoles en de Nintendo Switch.

Diegene die al eerder de digital deluxe edition van de game op PlayStation 4 of Xbox One hebben gekocht, kunnen de game binnenkort gratis upgraden naar de next-gen versie. Voor eigenaren die de normale digitale editie van de game al hebben is er slecht nieuws, zij moeten namelijk rond de 10 euro betalen voor de upgrade. Het kan nog slechter, want gamers met de fysieke versie kunnen geen upgrade krijgen, en zullen de next-gen versie dus opnieuw moeten kopen.

De upgrade zorgt ervoor dat je de game op PS5 en Series X in native 4K en 60 frames per seconde kunt spelen, of 1080p en 120 frames per seconde. Daarnaast ontvang je ook een geheim personage genaamd Ripper, krijg je nieuwe retrogear voor de Create-A-Skater-modus en ontvang je retroskins voor Tony Hawk, Steve Caballero en Rodney Mullen. De savedata van de oudere versie zal tevens gewoon overgezet kunnen worden naar de nieuwe consoles.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 is een hele nette remaster, welke vorig jaar september al verscheen op PlayStation 4, Xbox One en PC. De game was een eerbetoon aan de eerder verschenen games, en bevat levels, skaters en muziek uit de eerste twee Tony Hawk-games uit de jaren ’90.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 verschijnt op 26 maart voor de PlayStation 5 en Xbox Series X | S en ergens later dit jaar ook voor de Nintendo Switch.

Ook interessant
Square Enix onthult verbeterd openingsfilmpje voor NieR Replicant ver.1.22474487139…
NL / EN