Ubisoft Persconferentie | E3 2018

Ubisoft was ook aanwezig met een persconferentie, en we hebben weer een overzichtje gemaakt van de belangrijkste aankondigingen. Hieronder een overzicht:

Assassin’s Creed: Odyssey

Odyssey speelt zich af in het oude Griekenland en geeft je de kans om de loop van de geschiedenis te veranderen. De game zal meer rpg-elementen bevatten dan Origins en biedt je de keuze om uit  twee verschillende hoofdpersonages te kiezen.

Ook keren de zeeslagen terug en veldslagen bestaan uit grote aantallen krijgers zoals je mag verwachten in die tijd. Je schip kan verbeterd worden, net als de diverse wapens en uitrusting. Ubisoft zegt daarnaast dat je het ware verhaal achter de wezens uit de Griekse mythologie zult leren kennen.

Assassin’s Creed: Odyssey verschijnt 5 oktober 2018 voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

Beyond Good & Evil 2

Eindelijk krijgen we bevestiging dat het tweede deel van de legendarische game Beyond Good & Evil er aan komt. Dit werd getoond in een nieuwe filmische trailer.

Beyond Good & Evil 2 wordt een action-adventure welke alleen als in co-op te spelen zal zijn. Wanneer de game uitkomt en op welke platformen deze zal verschijnen is niet bekend.

The Division 2

Ubisoft toonde gisteren al uitgebreid gameplay van The Division 2 op de Microsoft show. De speluitgever laat weten dat spelers één van drie specifieke specialisaties kunnen kiezen en daarmee unieke eigenschappen krijgen. Daarbij kunnen acht spelers het samen opnemen in raids.

Het eerste jaar na de lancering zullen drie uitbreidingen brengen naar de game. Elk van de drie episodes heeft weer een eigen verhaallijn. De uitbreidingen zullen volledig gratis beschikbaar worden gesteld.

In The Division 2 gaan we op avontuur in Washington D.C., een plek waar (net als in NY) wetteloosheid heerst nadat een virus het merendeel van de bevolking heeft uitgeroeid.

De game komt op 15 maart 2019 uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Starlink: Battle for Atlas

Starlink werd vorig jaar aangekondigd en op deze E3 is er meer informatie vrijgekomen, samen met een nieuwe trailer en wat gameplaybeelden.

Starlink: Battle for Atlas is een spaceshooter waarin je het Atlas-system dient te bevrijden van de Forgotten Legends. Dit is een ras van kwaadaardige robots. In Starlink kun jij je eigen ruimteschip aanpassen en de ruimte afspeuren naar nieuwe onderdelen om dit te doen. Daarnaast krijgt de Switch-versie Star Fox-content. Zo kun je met de welbekende Arwing vliegen en is Fox McCloud de piloot welke deze bestuurd.

Starlink: Battle for Atlas van Ubisoft verchijnt op 16 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Skull & Bones

Het piratenspel, Skull & Bones, zal ergens in 2019 te spelen zijn. Ook zal de game een bèta krijgen, waardoor je de kans krijgt om Skull & Bones eerder te spelen. Het spel zal op PC, PlayStation 4 en Xbox One verschijnen. Hieronder een kekke gameplay video:

Trails Rising

Motorcrossen gaat weer mogelijk worden door de komst van Trails Rising. De game wordt ontworpen door Ubisoft RedLynx en Ubisoft Kiev en zal vernieuwde graphics bevatten. Ben je benieuwd naar de game dan kun je jezelf vanaf vandaag inschrijven voor de beta op de website van Ubisoft.

Transference

Transference is een psychologische thriller waarin het mogelijk is om het bewustzijn van een ander binnen te dringen. In de game neem je bezit van de geesten van een gezin en bepaal je hun lot met de keuzes die je maakt naarmate de game vordert. De game wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal in samenwerking met SpectreVision, een ontwikkelstudio mede opgericht door acteur Elijah Wood.

Transference verschijnt in het najaar van 2018 voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

For Honor

 Verder kwam For Honor ook nog even voorbij, de game is vanaf nu tot aankomende maandag een week gratis verkrijgbaar op de PC via het platform U-Play. Het gaat hier om de Starter Edition van For Honor. Tevens krijgt de game een 4v4-modus genaamd Breach, waarvan een nieuwe trailer is vrijgegeven. Deze modus is onderdeel van een nieuwe update voor de game onder de naam Marching Fire. Deze zal vanaf 16 oktober verkrijgbaar zijn.

De complete show gemist? Hieronder zie je de hele conferentie terug:

NL / EN
1
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x