Verken Nederland in nieuwe map van World of Tank Blitz

World of Tanks Blitz heeft een nieuwe map gekregen, en deze speelt zich af in Nederland!

In de nieuwe map, genaamd Molendijk, kun je naar hartenlust tekeer gaan tussen de iconische windmolens en tulpenvelden. Wargaming heeft bewust een fictive locatie gemaakt en hebben hier diverse bronmaterialen uit het verleden gebruikt ter inspiratie. 

Molendijk speelt zich af op een vrolijke zonnige dag en overal staan kleurrijke tulpen in volle bloei en draaien de molens. Als je even doorrijdt kom je in the dorpje terecht waar je typische Nederlandse gebouwen en smalle straatjes tegenkomt. Visueel gezien geeft het je een beetje een schilderachtig en pittoresk gevoel waar je, ironisch genoeg, er flink op los kan racen en knallen. 

Ze hebben bewust voor twee compleet verschillende omgevingen in één map gekozen zodat de matches zo gevarieerd mogelijk kunnen zijn qua gameplay betreft. Het centrum is perfect voor zware tank tactieken en die op het platteland voor snellere voertuigen.

Er zijn ook continue veranderende elementen in de map. Zo zweeft er een branded luchtschip en breken er op diverse plaatsen branden uit.

World of Tanks Blitz is al meer dan 170 miljoen gedownload en is cross-platform speelbaar op de Nintendo Switch, PC, MAC OS X, IOS en Android.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x