[VIDEO] Counter Preview van Rainbow Six: Siege met David & Rowdy

Nog een kleine week geleden was de Rainbow Six: Siege bèta speelbaar voor de massa. In deze ‘Counter Preview’ praten David en Rowdy over hun mening van de game in een video met eigen gameplaymateriaal, in combinatie met hun eigen botte koppen.

In de video gaan beide mannen in de diepte over de verschillende klasses oftewel ‘Operators’, de graphics, de speelbare gamemodes en hun ervaringen met de game.

Natuurlijk valt er geen uiteindelijk oordeel te vellen over een bèta, maar ze kunnen wel toelichten wat hun ervaringen zijn in zoverre ze het hebben mogen beleven.

Het oordeel van David:

‘Het punt wat mij het meest heeft aangesproken is dat Rainbow meer terug is gegaan naar de ‘hardcore’ scene. Eén leven waar je zuinig op moet zijn, in combinatie met veel samenwerken met je team. Dat houdt je namelijk in leven en zorgt ervoor dat je flink wat kont kan schoppen a.k.a. de missie tot een succesvol eind brengen. 

Grafisch is de game niet per sé bijzonder, maar kan goed door de beugel voor deze tijd. Dat werkelijk ‘alles’ in de map zo goed als kapot kan is wel een ongelofelijke prestatie van Ubi. Vandaar dat er misschien wat ingeleverd moest worden voor grafische capaciteit.

In de béta waren er misschien niet veel maps en gamemodes speelbaar, maar wat ik heb kunnen spelen heeft me dorstig gemaakt naar meer. Dit is een game die ik ongetwijfeld op ga pakken!’

Het oordeel van Rowdy:

‘Zoals David al heeft gezegd, ziet de game er grafisch hartstikke oké uit. Met name op de pc, waar ik hem dan op heb ervaren. Het speelt hartstikke soepel weg en doet zeker niet onder aan de meest populaire shooters.

De gamemodes en de maps waren leuk, maar ik ben wel benieuwd naar meer. Ik vond de inhoud van de bèta iets te karig om een goed oordeel te vellen, maar dat is natuurlijk mijn mening.

Daarnaast vind ik 4 minuten voor een pot in ‘versus’ mode persoonlijk iets te kort, en had ik het gevoel dat ik daarom meer bezig was in de menu’s dan dat ik daadwerkelijk aan het spelen was. 

Maar goed, het blijft een bèta en er kan nog een hoop veranderen tot december. Ik weet nog niet of ik hem in huis haal, maar sluit het ook zeker niet uit.’

Goed, tot zover de meningen van de mannen! We zijn natuurlijk ook ontzettend benieuwd naar jullie mening over de bèta van Rainbow Six: Siege. Laat wat achter in de comments, we discussiëren graag verder met jullie!

P.S. neem in beschouwing dat deze opname een uitprobeersel is, en dat de audio af en toe niet duidelijk hoorbaar kan zijn. We doen er natuurlijk alles aan om het de volgende keer beter te maken!

(De gameplaybeelden zijn gemaakt op de Xbox One.)

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x