Vier Halloween in GTA Online

Vandaag tot en met 16 november gaan we een feestje bouwen in GTA Online. De bevolking van San Andreas viert namelijk ook Halloween en dus heeft Rockstar de game een leuke update gegeven. 
De Halloween DLC is vanaf vandaag te downloaden voor PS4, Xbox One en PC. Daarnaast zullen de diverse thema items een lange tijd beschikbaar blijven, zelfs wanneer Halloween Surprise ten einde komt. Verwacht nieuwe voertuigen, een nieuwe Adversary mode en diverse enge maskers kun je vandaag vinden in GTA Online.
GTA Halloween2

Er zijn twee nieuwe auto’s te vinden in de game, namelijk de Lurcher Hearse en de Franken Stange. De Lurcher Hearse is gelijk de favoriet, want deze lijkenwagen kun je flink pimpen.

GTA Halloween1

De grappigste toevoeging is de nieuwe Adversary Mode, ben je fan van horrorfilms uit de jaren ’80 dan is dit zeker tof. In de stijl van de welbekende slasherfilms neemt één speler het op tegen zeven anderen. De eenzame speler is de Slasher, en het wordt zijn taak om de andere zeven spelers op te jagen met een shotgun. De zeven anderen moeten zien te overleven en hebben alleen een zaklamp tot hun beschikking. Zodra er drie minuten voorbij zijn krijgen de overlevers zelf ook een shotgun in hun handjes.

GTA Halloween3

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x