Winactie; put your gameface on!

Lieve lezer, wij van StarGamers zijn een beetje stil en dat gebeurt niet zo snel. Reden hiervoor is onze oprechte verbazing voor het behalen van meer dan 350 likes op Facebook in “no-time”.

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten loopt er al een 500 likes giveaway momenteel, maar aangezien wij heel erg dankbaar, onder de indruk en vooral heel erg blij zijn, doen we eens gek op de woensdag-avond en gooien we er nog een kleine prijs uit!

Kom je net een paar euro tekort voor de aanschaf van een nieuwe game, console, Amiibo of headset, no fear; StarGamers is here! Wij geven namelijk een nationale entertainmentbon weg t.w.v. tien (ja, 10!) keiharde euries! En om het nog gekker te maken, geven we ook nog eens 4 Beta Keys van Blizzard’s ‘Heroes of the Storm’ weg!

Aangezien we al een loting hebben lopen gaan we deze keer de iets creatievere kant op; wil jij deze bon winnen, dan hoef je ons alleen maar te liken op Facebook, dagelijks de site te checken (maar dat doen jullie natuurlijk al!) en ons met een creatieve (of door iemand anders gemaakte, we zijn niet zo moeilijk) selfie te overtuigen waarom jij de grootste (Star)Gamer-fan bent en daarom deze bon hoort te winnen.
Show us your gameface, jezelf met je eigen game-collectie (of juist het gebrek aan 😉 ), gamend onder de douche, niks is voor ons te gek, zolang het maar creatief is!

Je uiteraard geniale foto mag je op de Facebook Timeline van StarGamers plaatsen zodat meteen de hele wereld je kan zien, maar ben je nou stiekem heel erg verlegen mag het ook via een Facebook PM, reken er alleen wel op dat wij de meest leuke/creatieve inzendingen wel online zetten, eveneens als de winnende foto (in overleg uiteraard, zo sadistisch zijn we nou ook weer niet).

Wel een paar regeltjes;
Je mag zovaak meedoen als je wilt, mits je foto maar voor aankomende zaterdag (dat is 11 april 2015) binnen is bij ons.
Ha, ik zei toch een paar regeltjes, het zijn er ook precies twee, job well done Rianne.

Aangezien wij ook niet altijd zo fotogeniek zijn als dat we jullie graag willen laten geloven, geven wij als StarGamers tot slot graag het foute voorbeeld:

 

Hereeeeeeeeeee’s Ermon.
Howdy, Rowdy.
Tessa loves StarGamer Rowdy ^_^
DDD: Don’t Disturb David
Leo is smooth zoals alleen Leo dat kan zijn.
Rianne is géén Fangirl, echt niet, promise.
De rage van wéér een verlies, Wesley toch…

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vince De Boef
9 jaren geleden

Ingame selfie toegestaan?

0
0
Thee Zakje
Thee Zakje
9 jaren geleden

Wanneer wij in onze server gaan op BF4 om het voor de rest te verneuken

0
0
NL / EN
2
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x