Ontwikkelaar Tripwire Interactive en uitgever Deep Silver hebben vandaag Maneater uitgebracht.

Deze allereerste  open-world action-RPG (ShARkPG) waarin je als haai speelt is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC, en zal later dit jaar verschijnen voor de Nintendo Switch. Maneater nodigt speler uit om de ultieme machtsfantasie te beleven door het gevaarlijkste roofdier van de zeeën te besturen – een bloeddorstige haai!

Maneater is een singleplayer, open-world action-RPG (ShARkPG) waarin JIJ de haai bent. Je begint als kleine stierhaai die moet overleven in een wrede wereld en moet eten om op te klimmen in het ecosysteem van een grote en gevarieerde wereld met zowel menselijke als dierlijke vijanden. Door de juiste voedingsstoffen te verorberen, kun je steeds groter groeien, verder evolueren dan wat de natuur bedoeld had, en de haai helemaal afstemmen op je eigen speelstijl. Zinnend op wraak op de wrede visserman die je als baby mishandelde, evolueer je langzaam maar zeker in een gigantische haai, een legendarisch roofdier aan de top van de voedselketen. Eet. Verken. Evolueer.

“Sinds we Maneater tijdens de E3 van 2018 onthulden, zijn we overweldigd door de bijzonder positieve reacties en aanmoedigingen van onze fans,” zei John Gibson, CEO en mede-eigenaar van Tripwire Interactive. “We vinden het meer dan geweldig dat spelers vandaag eindelijk hun tanden kunnen zetten in de allereerste open-world action-RPG waarin je een haai bent!”

De game kent de volgende kenmerken:

•        Eet: Verslind mensen en andere voedingstoffen en ga op zoek naar zeldzame haaienbuit om verder te evolueren dan de natuur heeft bedoeld.
•        Verken de zeeën: Verken zeven grote regio’s, waaronder de baaien van de golfkust, resortstranden, industriële havens, de open oceaan en meer. Zwem door een levende wereld met een volledige dag/nacht-cyclus.
•        Evolueer in een legende: Terwijl je vordert in de campaign kun je diverse Evolutions ontgrendelen en gebruiken om je haai steeds verder te versterken en verbeteren.
•        Uniek verhaal: Geniet van een uitgebreide verhalende campaign die is opgezet als een reality tv-show, met commentaar van Chris Parnell (Rick and Morty, Saturday Night Live, 30 Rock).
•        Gevarieerde, meeslepende gevechten: Strijd met wilde dieren, waaronder andere grote roofdieren, en met verschillende soorten menselijke jagers, uiteenlopend van dronkaards tot de kustwacht.

Check hieronder de launch trailer van de game:

Laat een antwoord achter