World Turtles, een kolonie simulator verschijnt binnenkort op PC

World Turtles is een aankomende kolonie simulator gemaakt door een solo-ontwikkelaar Gideon Griebenow uit Zuid-Afrika.

Het is de game die hij altijd al wilde maken. Hij had een duidelijke visie in zijn hoofd: een wereld creëren op een gigantische ruimteschildpad.

“Het voelt nog steeds ‘onwerkelijk’ voor mij, hoewel het ‘Made with Unity’ was, dat het passieproject dat ik begon uit nerdy interesse zo’n realiteit is geworden, met voldoende steun en aantrekkingskracht, om het te rechtvaardigen om het fulltime in ruil voor mijn carrière van twee decennia!”, zegt Gideon Griebenow, All-Round Tinkerer van Re: cOg Mission.

“Ik ben blij jullie allemaal uit te nodigen om de reis van mijn game naar de aanstaande lancering te volgen en de schildpad te helpen redden! Vandaag is 23 mei toevallig ook Wereldschildpaddendag, die in het teken staat van het aanmoedigen van menselijk handelen om bedreigde schildpadden te beschermen en te helpen om te overleven en te gedijen in hun ecosystemen. Daarom wil ik iedereen uitnodigen om mindful te zijn en de schildpadden ook in het echte leven te helpen redden.” – moedigt Gideon aan

World Turtles is een gezond strategiespel waarin wordt gewerkt met de AI-rijken om met de wereld, de schildpad en de ruimte zelf te communiceren op een manier die ervoor zorgt dat de schildpadden en de Meeps kunnen overleven. Zult u vreedzame, duurzame middelen vinden om in harmonie met uw wereld en naburige Meeps te bestaan, in plaats van iedereen harteloos uit te buiten of te veroveren? Zult u navigeren door de krachten van de natuur, leren hoe ze werken en hun kracht gebruiken om vooruitgang te beïnvloeden zonder vernietiging? 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x