Nieuwe content GTA Online gaat The Cayo Perico Heist heten, verschijnt in december

Gisteren kregen we een teaser te zien van nieuwe content voor GTA V Online en vandaag kregen we vanuit Rockstar Games ineens meer info.

De ontwikkelaar heeft aangekondigd dat er een nieuwe Heist gaat komen naar GTA Online, genaamd: The Cayo Perico Heist. De nieuwe content vindt zich plaats op een nieuw eiland buiten Los Santos en zal op 15 december verschijnen.

Daarnaast is er een nieuwe trailer verschenen, welke beelden laat zien van dit eiland. Het doel van de nieuwe Heist is om het privé eiland van een beruchte drugsdealer te infiltreren om zoveel mogelijk cash, goud en kunst te stelen.

Rockstar geeft aan dat dit het grootste GTA Online avontuur ooit zal worden, waarbij er een heleboel nieuwe dingen om de hoek komen kijken. Het zal mogelijk zijn om de Heist alleen te spelen, maar ook in co-op met drie andere spelers. Ook mogen we nieuwe wapens en voertuigen verwachten in deze nieuwe uitbreiding.

GTA V Online is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC en zal zijn opwachting maken op de next-gen consoles.

Ook interessant
Spider-Man komt pas na de zomer beschikbaar in Marvel’s Avengers
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x