Turnbased RPG King’s Bounty verschijnt in augustus op console en PC

Vandaag hebben 1C Entertainment en Koch Media aangekondigd dat King’s Bounty II op 24 augustus 2021 zal verschijnen op consoles en PC.

De originele lanceringsdatum van maart 2021 is aangepast om te garanderen dat spelers de best mogelijke ervaring krijgen wanneer de game uitkomt.

“Als team moesten we de moeilijke beslissing maken om de release van King’s Bounty II uit te stellen naar een later  moment in 2021. Dit om er zeker van te zijn dat het team genoeg tijd heeft om een zo goed mogelijke King’s Bounty-ervaring te leveren,” 

Nikolay Baryshnikov, CEO van 1C Entertainment

“We bevinden ons momenteel in een fase waarin het spel compleet en speelbaar is, maar we hebben meer tijd nodig voor het testen, fixen van bugs en oppoetsen. Door de lancering uit te stellen winnen we kostbare maanden voor de balanceerfase, die hard nodig is voor zo’n belangrijk project, met zijn ambitieuze, open wereld, complexe verhaal, diepgaande turn-based tactische gevechten en RPG-mechanics. Gezien de liefde en passie die jullie, als onze fans, al voor dit project toonden, zijn we dankbaar voor jullie steun en hopen we dat jullie nog even geduld hebben. We hopen dat dit geen lange vertraging zal opleveren. Houd onze nieuwskanalen in de gaten om in de loop naar de nieuwe releasedatum updates over de game te ontvangen. “

Denis Maltzev, producer King’s Bounty II

Spelers konden een eerste blik op de game werpen tijdens de Epic Games Showcase en LUDI Awards op 11 februari 2021. Meer informatie over de game wordt op een later moment gedeeld.

Kings Bounty II verschijnt op 24 augustus voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Ook interessant
Hitman 3 krijgt wel DLC maar geen nieuwe locaties
NL / EN