Rocket League komt ook naar de Xbox One?

Rocket League is een kek spelletje op de Playstation 4 en PC en wordt dagelijks gretig gespeeld door vele gamers. Nu ontbrak er nog een Xbox One versie, maar laat het zo zijn dat deze stiekem in de pijpleiding zit.

Het futuristische strijdtoneel, bepakt met opgevoerde bestuurbare auto’s, van Rocket League wordt nog volop voorzien van updates en extra content, maar het blijkt dat de game ook naar de Xbox One gaat komen. Een aantal gamers hebben de Xbox One-versie van Rocket League namelijk gespot in een Taiwanese rating database. Deze Aziatische dienst kunnen we vergelijken met onze eigen PEGI rating.

Het opduiken van de rating voor Rocket League voor Xbox One komt niet geheel onverwachts, aangezien ontwikkelaar Psyonix ergens in afgelopen augustus nog aan gaf de game voor andere platformen uit te brengen.

Dankzij de uitbreiding van het team is er nu de capaciteit om de focus op meerdere fronten/platformen te leggen. Ondanks dat Psyonix een Xbox One-versie nog niet officieel heeft aangekondigd, klinkt het zeker niet onlogisch dat ook Xbox One bezitters binnenkort de arena kunnen betreden.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x