Aankomende Dragon Age DLC niet voor last-gen consoles

BioWare is nog niet klaar met Dragon Age: Inquisition en geeft ook aan dat er in de toekomst nieuwe downloadable content verschijnt. Helaas hebben ze ook minder goed nieuws voor last-gen bezitters…

De ontwikkelaar onthulde gisteren dat aankomende DLC niet naar de PlayStation 3 en Xbox 360 komen. Wil je ze toch spelen? Pech voor jou, want dan moet je overstappen naar de pc, PlayStation 4 of Xbox One.

De ontwikkelaar brengt deze maand ook nog eens een stukje software uit die je savegames van de vorige generatie spelcomputers laat overzetten naar de huidige consoles. Je hoeft dan niet helemaal opnieuw te beginnen.

Ben jij dus iemand die de Jaws of Hakkon en Spoils of the Avvar al gekocht heeft op de PlayStation 3 of Xbox 360, dan hoef je niet opnieuw cash neer te leggen voor deze uitbreidingen.

Hoeveel DLC er nog gepland staat voor Dragon Age: Inquisition is niet bekend. Dat BioWare aangeeft dat er in de toekomst nog het een en ander gaat verschijnen, geeft aan dat ze nog druk bezig zijn met Inquisition!

[av_video src=’https://youtu.be/luRZNh4Az9Y’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x